Dette kærligheds sjælsmaleri er af Louise og hendes Lille datter Freya , inspireret ud fra et foto fra et spæd øjeblik lige efter Freya kom til Verden. Et Mor, barn øjeblik hvor det er magisk i overgangen og sammensmeltningen ind i en ny stor verden. 💗

​​
Du kan også få skabt dit eget sjælsmaleri igennem et foto eller minde.

Tro Håb & Kærlighed


Jeg bliver ofte spurgt hvordan jeg bærer mig ad med at male så positive, healende og glade malerier og om jeg aldrig er ked af det.

Til det fortæller jeg, at det er netop mine udfordringer som menneske og al den smerte og alle de vidunderlige mennesker som krydser min vej som inspirerer mig med deres livsfortællinger og som er katalysator for at jeg går ind i den livs nerve af smerte, længsel, sorg, mørke og transformerer følelserne om til lys, Tro, håb og kærlighed.
Min mission som kunstner er en konstant kontinuerlig rejse igennem transformationen at omdanne al den smerte og mørke til lys og lethed, men altid med fragmenter af en uforudsigelig mystik ⚓️
Jeg har åben for Sjælemaleri samtaler igen og du kan booke et møde med mig på 22434727 eller via mail galleriartlui@gmail.com. Jeg afholder samtaler

I København, Hanstholm fyrtårn ,Kolding og Århus.

Se film her: https://youtu.be/yxYcZHe6oPQ

​Endeligt blev Annetts Sjælemaleri færdigt 🔮🦋Hun er nu klar til at flytte til sit nye hjem.

Kvinden her på maleriet er skabt i et ocean af healende farver og hjerte Energi og hver morgen kan Annett vågne op til denne kvinde og ta en slurk af den strømmede livseleksir fra kvindens thekop. En ny rejse er begyndt 🔮💜

Ord fra Annett Beckert: ” Den smukke kvinde er kommet op og hænge i stuen så jeg kan kigge på hende hele tiden. Hun fylder hele rummet med den skønneste energi og jeg har konstante sommerfugle i maven.. 🙂 har aldrig oplevet noget lignende.. Det er som om hun varsler både nye eventyr og kærlighed- og samtidig en masse ro. Det er helt forunderligt?”  


https://youtu.be/zSpHx6bfxWE

Bestil et personligt sjæle maleri

 

Kom ind i Galleri Art-Lui og hør nærmere omkring skabelsen af dit personlige sjælemaleri til dig selv eller dine kære. Vi taler om størrelse og pris, farver og evt et tema som inspirerer dig. Dernæst booker vi en times tid i kalenderen hvor du kommer ind i Galleri Art-Lui og fortæller mig din historie som er spiren til skabelsen af dit maleri. Du sidder i fred og ro og taler med mig uden for lukketid af Galleriet.

Det er altid målet at skabe et healende maleri i farver og udtryk til dit hjem, hjerte og sjæl. Et sjælemaleri kan også være et maleri  eller udtryk som du har forelsket dig i og som du ønsker jeg skal genskabe personligt til dig i ny form og energi.
Flere får eks. skabt deres egen personlige æblepige/kvinde som bringer magi og healing i deres hjem.

Et sjælemaleri kan bestilles i alle størrelser, helt ned til str 40 x 40 cm og kan også starte med en samtale via mail eller telefon. Her gennemgår du sammen med mig på samme måde som ved et personligt møde et tema, farver og størrelse. Jeg skaber dit sjælemaleri ud fra vores samtale, energi og spirituel guidens. Jeg skal bruge 3 mdr til skabelsen af dit maleri og du betaler først når du har modtaget og godkendt dit sjælemaleri. Det er vigtigt for mig at du føler dig helt tilpas med dit maleri, derfor får du det hjem i en uge inden du betaler. Det eneste du hæfter for er 20 % af den oprindelige pris som fungerer som en bekræftelse på dit sjælemaleri bestilling.Rest beløb afregnes kun og først når du har godkendt dit sjælemaleri. 

Søstre kærlighedsjælemaleri ida anna

Søstre kærlighed – et sjælemaleri

Dette maleri er et sjælemaleri bestilling og er skabt af Kunstner Lui – Helle Louise Kierkegaard i sit Fyrtårns atelier i Østlænge.

Maleriet er skabt i en tråd af et enormt stærkt søskende bånd som rummer en kærlighed så stor og stærk og samtidig så fin og sårbar.

Det er et maleri som var meget følelsesladet at skabe, da det er fyldt op og ud af stærke følelser, finuligheder, leg, alvor, bevægelse , lethed og en urørlig smuk samhørighed.

Pigerne har en forbundethed som er unik uden at de smelter sammen, men står hver især i deres egen personlighed og styrke.

Faderen til døtrene kunne med det samme mærke og se hvem der er hvem af døtrene igennem deres kropssprog og bevægelser.

——————————————​

https://www.hellelouise.dk/press/wp-content/uploads/2017/01/lumy_588d6155.mov

​——————————————————————————

Sjælemaleri Bestilling:IMG_1086                            En æblekvinde bestilling i udvalgte farver og størrelse.

Du kan booke et møde med kunstneren ved at kontakte hende via mail:

galleriartlui@gmail.com eller ringe til : 22 43 47 27

Et sjælemaleri kan bestilles i alle størrelser og starter med en samtale via telefon, skype eller et personligt møde. Her gennemgår du sammen med Lui et tema, farver og størrelse. Lui skaber dit sjælemaleri ud fra jeres samtale, energi og spirituel guidens. Det er altid målet at skabe et healende maleri i farver og udtryk.

 

Besøg min store udstilling i Galleri Habsø – Midtjyllands Kunst Center frem til 1. Feb 2017. Du kan bla møde denne meget sårbare kvinde her som jeg malede i en svær men stærk tid. Hun er en af mine dybere sjæle kvinder. Under forberedelse til min udstilling i Midtjyllands kunstcenter blev jeg interwievet af Kirsten-Marie Hedeland og her er et lille brudstykke af en dyb og følsom analyse af netop dette maleri.: Kvinden her er afventende, nærmest transperant, rejst sig siddende fra asken. Venter på at lyset omkring hende suges ind i hver lille celle i hendes krop. Valmuen er en illusion da den ikke har tabt sine blade endnu.Hun venter på at lyset skal vække hende til livs. Hun er klar…
Efter en dyb samtale omkring maleriet og den kommende film/ kunstnerportræt har jeg en lyst til at videreudvikle historien, så måske en ny kvinde er på vej til at blive født …..

Skriv til hellelouise@hotmail.com eller ring/sms til 22434727 for booking.Book et møde med kunstneren for at få dit eget personlige sjælemaleri skabt i dine farver og symboler. telefon: 22344727 – mail: hl@hellelouise.dk  Se flere fotos fra Hjem med sjæle malerier:http://www.hellelouise.dk/malerier-i-hjem/

DIT SJÆLEMALERIb81ca902-c0d2-4644-9c60-eb5a7ce35940

 

luo7

2893e38a-9ba9-4a7b-8522-be0907edd5ffIMG_2369  Helle Louise Kierkegaard samarbejder med Galleri Nobel i Oslo www.gallerinobel.com, samt Galleri: www.habsoe.dk i Danmark / tjek under Lui og se de nyeste malerier til salg, hvor hun både udstiller samt maler sjælemalerier til sine kunder.

Du kan bestille store malerier til dit private hjem eller til dit Firma efter eget Tema i samarbejde med kunstneren. Helle Louise arbejder meget intuitivt og har en direkte spirituel tilgang til malerierne.

Min inspiration og guidens i skabelsen af sjæle malerier får jeg ved at lytte til dig og til min åndelige hjælpere. Jeg har altid haft en naturlig kontakt til mine åndelig guider som jeg samarbejder med når jeg maler generalt. Jeg arbejder i mit Nord Atlantiske Atelier ved Vesterhavet i Hanstholm for at finde ro til skabelsen af disse sjælemalerier.”( Kunstner Helle Louise Kierkegaard)IMG_1120.JPG

Book et møde med kunstneren for at få dit eget personlige maleri skabt i dine farver og symboler. telefon: 22344727 – mail: hl@hellelouise.dk  Se flere fotos fra Hjem med sjæle malerier:http://www.hellelouise.dk/malerier-i-hjem/

IMG_1064-0.PNG

IMG_1065-0.PNG

DSCF9241

Citat “Hvor er jeg blevet beriget med det flotteste maleri af den skønneste kvinde. Tak fordi det nu er en del i vores liv.”

CITAT “Jeg elsker de usynlige vinger;  – de rummer en frihed til at flyve, hvorhen man ønsker det. I virkeligheden og åndeligt. Jeg finder en inspiration i billedet og en samhørighed, som jeg ikke troede var muligt – mellem lærred og mig som ser. Som en usynlig tråd mellem billedet og jeg. Det er ikke mindre end helt fantastisk.”  Christina Lindemann Banke.

IMG_2585.JPG

 

20131001-123908.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Citat “Jeg ser det som en velsignelse og bliver helt tavs, fordi det fylder sådan inden i at se på hende.

IMG_6696

 

Skytsengle Ikon malerier,  en personlig værtindegave, konfirmations og dåbsgave. Kan bestilles med personlig unik budskab, besked , Navn, fødselstidspunkt, vægt, længde, stjernetegn og dato for fødsels, dåbs, konfirmations dato. Smuk ramme i Guld eller sølv slagmetal.. Et Ikon maleri som både kan stå og hænge. Mål 18 x 24 cm. 1.800-3000 kr. Du kan evt få indskraveret en lille citat note eller symbol efter dit eget ønske  så maleriet bliver helt unikt til dig med det formål du ønsker. Du aftaler i samarbejde med kunstneren farvevalg og budskab.

 Kærlighedsmaleri: Du kan bestillle et sjæle samhørighedsmaleri af dig og din elskede. Book et møde med kunsterinden og I taler om farver og symboler.

Et citat fra en kvinde som er blevet beriget med et sjæle maleri;” En million af lysårs kærlighed gennemstrømmer vores hjem hver dag nu”IMG_0531

Bryllupsgave og kærligheds maleri. Mange brudepar vælger at give sig selv et kærligheds maleri i gave som en smuk manifestation af deres kærlighed i deres fælles hjem. Maleriet kan bestilles med et særligt budskab; digt  eller besked  som jeg maler ind i maleriet. Ligeledes finder vi sammen farver og små symboler som gør at maleriet bliver meget personligt og unikt. Det kan skabes i alle størrelser.

æblepige

 

Secret Apple Girl – Et sjæle maleri gave til dig selv og din indre pige. Eller måske til din kæreste. Et Maleri som kan bestilles i samarbejde med dig med ønske om særlige healende farver og symboler.Citat fra en kvinde: ”

Jeg er rørt hver dag, jeg kommer hjem. Hjem til væggen, hvor hun hænger. Hjem til farverne, friheden og velsignelsen. Det er hver dag et smukt, glædeligt møde, der hver gang giver en dybere mening – og en endnu større sammensmeltning mellem mig og hende. Det er en helt speciel følelse og stemning; som om der er en samhørighed, der er større end hun og jeg tilsammen.

Pokkers smukt i sin enkelthed.”

Æblet rummer så mange hemmeligheder og jeg elsker hvert et bid”

IMG_1668

Forelsket maleri 20 x 20 cm: 2.500 kr. Du kan få indskrevet dine personlige ord og symboler.

Giv et kys til en ven : 1800 –  5.000 kr

10.Kiss - 30 x 30 cm - 3000 krIMG_0520

 

 

 

 

 

 

 

Du kan møde kunstner Helle Louise Kierkegaards malerier i kunstnerens eget Galleri og Atelier Art – Lui på Islands Brygge i København, samt rundt omkring på Gallerier i ind og udland.

lui galleri

 

 

 

 

 

BOOK ET MØDE MED KUNSTNEREN FOR RÅD OG VEJLEDNING OM DIT UNIKKE SJÆLE MALERI.

 

7 Comments

 • Reply

  Hej Helle
  Jeg fik dit kort af min veninde på Islands Brygge.
  Jeg er medlem af vores kunstforening på arbejdet og vil høre om du udstiller på den måde. Vi skal bruge 10-15 malerier I ca. 1-2 mdr. og har et budget på ca. 4000,- pr. udstilling.
  Med venlig hilsen / Best regards

  Tina Henriette Jensen
  Sales Coordinator

  D: +45 82 220 242
  M: +45 42 140 242
  E: tij@axcess.dk

  V: vCard

  Axcess A/S Gyngemose Parkvej 50 Tel.: +45 70 266 366
  http://www.axcess.dk
  DK-2860 Søborg Fax: +45 70 267 367
  | Network & Security | Collaboration & Video | Virtualization & Datacenter |

 • Pingback:Helle Louise Kierkegaard

  Pingback:Kulturnat Fredag d. 9 Oktober i Galleri Art – Lui 2015 | Helle Louise Kierkegaard

  Pingback:Kimen til en ny Verden | Helle Louise Kierkegaard

  Pingback:Fernissage June 11. OSLO 2015 at Galleri Nobel | Helle Louise Kierkegaard

  Pingback:Kulturnat i Art-Lui – Fredag d. 14 Oktober | Helle Louise Kierkegaard

  Leave a comment