Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/vhosts/hellelouise.dk/web/press/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 186

Pris for Hold undervisnings/ kursus pr kursist : 3.200kr inkl forfriskning og alle materialer.

Tilmeldings Beløbet som også fungerer som depositum på 1.000 kr er bindende og bedes indsat i Danske Bank.

Du er først tilmeldt når du har indbetalt dit depositum.

Rest beløb bedes indsættes senest på kursus dagens start.

( Tilføj venligst navn og kursus nr. ved overførsel)

 

Reg.nr. 3199

Konto nr. 3226021221

 

Du kan også Mobile betale til Lui på : 22434727

 

Kursus Sted:

ISLANDS BRYGGE

Art – Lui

Isafjordgade 4

 

 

 

 

KOMMENDE  kunst retræte : Her er en lille smagsprøve på hvad et kunst retræte kan indeholde: Kunne du tænkte dig at blive skrevet på venteliste til lign kunstretræte i fremtiden send da en mail til galleriartlui@gmail.com

Få hul igennem til sjælelige dybder ( HOLD ØJE MED NYT KUNST RETRÆTE 2018) 

SE KUNST RETRÆTE FILM FRA SOMMER 2016, TRYK NEDENSTÅENDE LINK:

https://www.youtube.com/channel/UC01UlZ7Y8hf0XMSfHOkpi0Q

 

VED HANSTHOLM FYRTÅRN i Sommeren 2016 ( BOOKED

https://www.facebook.com/galleriartlui/videos/1444688648881960/

Kreativ fordybelse gennem maleri og Natur i weekenden d. 1 – 3 Juli 2016

Efter endnu et succesfuld vinter kunst retræte indbyder Kunstner Helle Louise Kierkegaard nu til en intens kreativ kunstner weekend i sommerens lys hvor fokus vil være at male og skabe fra morgen til aften i de store dejlige rum og omgivelser ved Fyrtårnet, samt i kunstnerens Atelier. Som et frisk energi løft har Helle Louise inviteret Livskunstneren Trillee Mogensen til at komme og indvie os i en hjerte ceremoni med sin stortromme Lørdag eftermiddag i Fyrmesterhaven.

Som et fyrtårn spreder sit lys udover landskabet, spreder sjælen sit lys udover det indre landskab, og kan gøre os opmærksomme på evner og styrkesider vi ikke troede vi havde – dybder vi ikke kunne lodde før. Du har nu muligheden for at være en del af en magisk skabelses weekend i Hanstholm Fyrtårn, hvor underviser og professional udøvende kunstner Helle Louise Kierkegaard guider dig igennem skabelsen af flere værker igennem weekenden. Du får mulighed for at skabe både store og små kunst værker og der kræves ingen male forkundskaber, kun nysgerrighed og fordybelse i læren om farvernes og lysets betydning i skabelsen af et maleri. Kunstner Helle Louise Kierkegaard har mange års erfaring i kunst formidling og driver til daglig sit eget Galleri på Islands Brygge i København. Hun underviser og  afholder både workshops, kurser , privat undervisning og Kunst retræter og udstiller derudover sine egne værker på Gallerier i ind og ud land.

Helle Louise bor og arbejder både i København og i Hanstholm hvor hun begge steder har Atelier og afholder kurser fra.

I denne weekend i Hanstholm fyrtårn indbyder kunstneren til et spændende indre arbejde hvor du vil arbejder med at få hul igennem til sjælens/det højere selvs lys via kreativitet igennem intens maling og åbent Atelier fra morgen til aften.

Du har muligheden for at trække dig tilbage fra hverdagen og være i en unik skabelses proces over 3 dage, som både er meditativ og fornyende- som at vandre ind i dig selv og i dit hjertets stilhed.

Denne weekend er til dig som vil male og skabe og være i ét med den storslående natur og rene hjerteenergi.

Denne Kunst weekend er inklusiv VESTERHAVET, kost og logi, kursusmaterialer, undervisning i lysets magi ved kunstner Helle Louise Kierkegaard – samt fuld forplejning fra et lækkert køkken, hvor der vil være delikat sund mad efter vejr og vind. Lærreder/skifer ud over de 3 som er inklusiv kurset kan købes af Helle Louise til indkøbspris.

Herudover er det muligt at bo på Fyret, men da der er begrænset værelser vil der være 3 muligheder for overnatning. Her kommer mulighederne: priserne er inkl. hele opholdet

Ene værelse : 6.000 kr pr mand.

Dobbeltværelse med 2 adskilte senge på fyret : 5.500 kr pr mand

Lokal deltagelse for hele kurset: 5.000 kr pr mand.

Ps. Hvis du ankommer alene og er ok på at dele værelse med en anden kursist skriv det gerne på ved din tilmeldelse til galleriartlui@gmail.com , samt dine yderligere ønsker.

Du skal blot selv medbringe sengetøj og håndklæder.( ved indkvartering på fyret)IMG_1120.JPGlui6

Program for kunst weekend ser således ud:

Ankomst: Fredag d. 1 Juli 2016 kl 17.00 – Slut: Søndag d. 3. Juli kl 13.00

Fredag mødes vi kl 17 i gården ved Atelier og Hovedhuset hvor vi hilser velkommen og får tildelt værelser. Kl. 18.00 spiser vi i Hovedhuset. Kl 19.00 – 21.00 mødes vi i Atelier og arbejder med at lægge en baggrund/ fond på et større lærred. Helle Louise lærer dig at lave en ” fond ” som er baggrunden og fundamentet for et smukt maleri.

Lørdag er lysets og hjertets dag og vi spiser morgenmad kl 9.00 i hovedhuset. Kl. 10.30 – 12.30 mødes vi i Atelier, hvor vi arbejder videre i skabelsen af et maleri. Helle Louise vil tale om lyset, energierne og vibrationerne i et maleri. Vi maler på lærred, sten og skifer. Vi arbejder med akrylfarver og vi finder tegn, figurer og symboler og ridser dem op på malerierne med kridt, kul og spartel. Vi hører om farverne og deres betydning. Kl 12.30- 14.00 er der fri frokost i Hovedhuset. Kl. 15.00 er der kaffe , the og kage i hovedhuset.

Kl. 16.00 – 17.00 vil Trillee trække os væk fra Atelier og føre os ind i en hjerte ceremoni i Fyrmesterhaven. Trillee fortæller:

“Ved hjælp af min store tromme “Naturens Datter” og mit kortsæt “Wisdom from your heart”, vil jeg tage dig med på en hjerterejse.

En rejse ind i lysets rige, hvor du forbinder dig med Moder Jords Hjerteslag og virkelig mærker dit eget pulsslags forbindelse til Moder Jord.
At finde ind til det sted i dig, hvorfra du kan stråle DIT Lys. Din platform, hvor du er centrum i din egen cirkel.
Lys er magi i Farvernes Rige i samklang med trommens rytmiske hjerteslag, og hvorfra du skaber og kommer i forbindelse med dit kreative center.”

trillee

Kl 18.00 Spiser vi i Hovedhuset. Resten af Lørdag aften er fri til at male, skabe og hygge i Atelier og hovedhus.

Helle Louise være i Atelier og vejlede om den videre proces og motivet i et maleri og vil være rundt omkring og vejlede dig kl 19.00 – 21.00

Søndag mødes vi Kl 9.00 og nyder vi en dejlig morgen brunch i Hovedhuset. Efter Morgen Brunch er der fri Atelier til at færdigøre dine sjæle-malerier som du har skabt i løbet af weekenden. Kl 12 – 13 er der Frokost i Hovedhuset og vi takker af.

Kl 14.00 er du fri til at tage hjem med lungerne fyldt op af Vesterhavets rensende luft og en krop fyldt op af kreativitet og fordybelse.

Kursus sted :

Hanstholm Fyrtårn

Tårnvej 7

7730 Hanstholm

Telefon nr ved spørgsmål: 22434727

Email: galleriartlui@gmail.com

Vigtigt: Skriv  til Helle Louise på : galleriartlui@gmail.com  – en lille beskrivelse af dig selv og hvorfor du gerne vil deltage? – også selvom du er tidligere kursist. Du hører individuel fra Helle Louise senest  d. 1 Juni 2016 om du er med på dette hold eller et kommende hold.

IMG_8805

 

IMG_8813IMG_8737IMG_9715

 

 

IMG_8737

 

Der arrangeres ofte KURSER og forskellige arrangementer i  Galleri og ATELIER - Nyhedsmail herom udsendes. Tilmeld dig nyhedsmail. Jeg afholder både kurser i København og i Hanstholm Fyrtårn. IMG_9893

NYT:  BØRNE WORKSHOPS DAGE med mødre, fædre eller bedsteforældre: citat herom:

Kære Lui…tusinde tusinde tak for en skøn weekend i dit lille magiske atelier ….mine børnebørn blev dybt betaget af dig og din kunst og lod sig straks inspirere og fordybe sig i billeder sten og skåle …..En skøn måde at være sammen med sine børnebørn på …det er ikke sidste gang…… Citat Liva …Lui har mange ideer og så er hun sød….. Jeg kan varmt anbefale en børnebørns weekend i Lui magiske atelier og så er det inspirerede når man kan være så heldig at der også er en anden mormor der har valgt at bruge weekenden med børnebørn i atelier …..meget hyggeligt…knus Pia”


IMG_1452

Tilmelding kan også ske på telefon nr 22434727 eller email: galleriartlui@gmail.com

Kursus Sted:

Galleri Art-Lui

ISLANDS BRYGGE
Isafjordgade 4
2300 KØBENHAVN S

 

 

 

Pris for Aften, weekend og formiddagskurser: 2.800 kr pr kursist inkl forfriskning og alle materialer.

Pris for ENE undervisning 4.000kr pr kursus inkl forfriskning og alle materialer.
Tilmeldings Beløbet som også fungerer som depositum på 1.000 kr er bindende og bedes indsat i Danske Bank.
Du er først tilmeldt når du har indbetalt dit depositum.
Rest beløb bedes indsættes senest på kursus dagens start.
( Tilføj venligst navn og kursus nr. ved overførsel)

Reg.nr. 3199
Konto nr. 3226021221

Du kan også Mobile betale til Lui på : 22434727

Kursus Sted:
ISLANDS BRYGGE
Art – Lui
Isafjordgade 4
2300 KØBENHAVN S

Tilmelding til Kursus:

Kunst kursus i Galleri Art- Lui - København

Her er mulighed for overnatning billigt og godt på Hotel Copenhagen kun 50 m gå-gang fra mit Galleri. Lad mig vide hvis du er interesseret i at overnatte og jeg sender dig link til bookning.

 

Du behøver ingen forkundskaber for deltagelse i et kursus, – jeg guider dig undervejs – Lui

Hilsener fra kursister

Kære Lui
Tusind tak for dit nærvær dit lys og din inspiration.
Jeg er blevet befrugtet af dine farver og glæder mig til at komme hjem og arbejde videre med mit sjæls billede. Jeg ser allerede mange nye billeder som gerne vil frem og håber at dette kursus nu er medvirkende til at jeg lader min kreativitet og spiritualitet få den plads som min inderlighed længes så meget efter.
Tak fordi du deler fra dit sjæle punkt.
💗Inndia

Det var fantastisk at opleve, hvordan Helle Louise Kierkegaard med nogle få tips og tricks hjalp mig til at få øjnene op for nye måder at være kreativ på. Det gav mig lyst til at eksperimentere. Og så var hele stemningen så mættet med nærvær, glæde, åbenhed, kærlighed… Jeg gik derfra glad, høj, fredfyldt – og med meget mere, end jeg på nogen måde havde forventet!”  (Citat fra kursist: Anna Christine Christensen

Certificeret Coach, B.H.Comm.)

“Det har været to forrygende dage i et univers skabt af dig med masser af magi stjernestøv og smukke farver…tilsidst lidt vand og det fineste billede dukker frem……det er da magi…så dyb respekt for dig og dine kunstneriske evner samt den ro følsomhed og empati du besidder er vidunderlig og er med til at gøre dit rum magisk og eventyrligt …. jeg kan varmt anbefale dit kursus….glæder mig til at se dig igen knus Pia.”