Tro Håb & Kærlighed


Jeg bliver ofte spurgt hvordan jeg bærer mig ad med at male så positive, healende og glade malerier og om jeg aldrig er ked af det.

Til det fortæller jeg, at det er netop mine udfordringer som menneske og al den smerte og alle de vidunderlige mennesker som krydser min vej som inspirerer mig med deres livsfortællinger og som er katalysator for at jeg går ind i den livs nerve af smerte, længsel, sorg, mørke og transformerer følelserne om til lys, Tro, håb og kærlighed.

Min mission som kunstner er en konstant kontinuerlig rejse igennem transformationen at omdanne al den smerte og mørke til lys og lethed, men altid med fragmenter af en uforudsigelig mystik ⚓️Solo fernissage  med Helle Louise Kierkegaard i Gallerii Nobel / OSLO 13. Maj 2017

Påske Invitation til at opleve Helle louise Kierkegaard/Lui’s Påske udstilling på Vitskøl Kloster med fernissage d. 13 April kl 14.00 – udstillingen løber fra d. 13-17 April 2017
“Mit bidrag til Vitskøl kloster fælles Påske Udstilling er 8 værker som er et uddrag fra mit nuværende Tema” din stemme mit hjerte” Det er 8 malerier som alle er skabt specielt til denne fællesudstilling og som et lille spring bræt til min forstående store separat udstilling d.13 Maj i Galleri Nobel / Oslo.
Malerierne handler om stemmen til os selv, kærligheden til os selv, til vores elskede og alt hvad som rører sig omkring og i os.
Hver enkelt maleri har sin egen overskrift men understøttes af Hovedoverskiften ” Din stemme mit hjerte” Jeg har denne gang valgt at skrive lidt tanker ned omkring hvert maleri. Alle værker er til salg under Påskeudstillingen.

Følgende malerier vil efter udstilling på Vitskøl kloster være tilbage i henholdsvis Galleri Art-Lui på Islands Brygge og i Galleri Nobel / Oslo .

1. ” Æblekvinde” Min kvinde er blevet mit inderste hjertebarn og herved også mit symbol og mit kunstner logo. Jeg blev anerkendt for hende ved en Art fair i Miami, hvor jeg vandt 1. Pris. Jeg har sidenhen malet hende i alle farver og størrelser og hun bringer stadig magi i mange menneske hjerter og jeg er dybt taknemmelig for at hun er en umættelig kilde for mig stadig. Kvinden her er sensitiv og stærk på samme tid i en poetisk symfoni af lethed.


2. “Rejsen til et nyt liv” Der står et par med deres spædbarn og afventer en ny verden foran dem. Fundamentet er solidt med revner af frø som spirer frem. Maleriet symboliserer at der er altid en ny mulighed for at lade lyset trænge igennem, når vi lytter til os selv og hinanden.


3. ” Din stemme mit hjerte” Det elskende par er i sammensmeltning i dyb samhørighed. Æblet som kvinden holder i sin hånd bag sin ryg symboliserer frugtbarhed, leg og en ny begyndelse og retter spørgsmål omkring ” tør vi ta et bid af æblet? , af dette liv”


4. ” Æble pige” Æblepigen er datter til min Æblekvinde og hun reprænsenterer mod og styrke til at indtage den store verden forude. Sammen med sin dukke og sit røde æble beskuer hun verden og afventer hvilken vej hun skal vælge at gå. Hun er beskyttet og velsignet.
5. ” Kimen til en ny verden” handler om pigen i den røde kjole med sin røde kuffert som er klar til at drage ud i den store verden. Hun vælger at sejle som er symbol på en meget følelsesmæssig indre rejse. En transformerende rejse er forude og hun forfølger sin indre stemme. 
6. ” Søstre kærlighed ” er historien om et stærkt søskende bånd, som rummer en kærlighed så stor og mægtig og samtidig så fin og sårbar. Pigerne har en forbundethed som er unik uden at de smelter sammen , men står hver især i deres egen personlighed og styrke.


7. ” Dig og mig” symboliserer forunderligheden i hverdagens små mirakler. Leg og alvor er stemmen i dette maleri. Sammen overvinder vi alt.


8. ” Hjertebrus” er symbolet på at vi lader vores hjerte bruse når vi lytter til vores indre stemme. Vores sjæl elsker at vi lytter indad. På den måde tager vi os selv alvorligt og herved vores elskede omkring os.


Lui har Solo udstilling i Galleri Nobel / Oslo fra d. 13 Maj 2017 med fernissage kl 13.00

Lui har Solo udstilling i Galleri Habsøe fra Lørdag d. 3 Dec 2016- 27 marts 2017. Herefter kan du Stadigvæk besøge Galleri Habsøe og se Lui’s mange nye værker.

Watch Movie from galleri Nobel: https://www.youtube.com/watch?v=vjYC50Sy0nY
Permanent Sale and Exhibition at
Galleri Nobel – OSLO : www.gallerinobel.com – Search LUI
Galleri Habsøe – Denmark : www.habsoe.dk – Search LUI
Galleri Art – Lui – Denmark / Copenhagen www.art-lui.dk
Future Exhibition May 2016 : Galleri Nobel: //www.youtube.com/watch?v=to2VELOtHcA
lui galleri

https://youtu.be/iw4eMux5U4chl30173

Besøg min store udstilling i Galleri Habsø – Midtjyllands Kunst Center indtil 1. Feb 2017. Du kan bla møde denne meget sårbare kvinde her som jeg malede i en svær men stærk tid. Hun er en af mine dybere sjæle kvinder. Under forberedelse til min udstilling i Midtjyllands kunstcenter blev jeg interwievet af Kirsten-Marie Hedeland og her er et lille brudstykke af en dyb og følsom analyse af netop dette maleri.: Kvinden her er afventende, nærmest transperant, rejst sig siddende fra asken. Venter på at lyset omkring hende suges ind i hver lille celle i hendes krop. Valmuen er en illusion da den ikke har tabt sine blade endnu.Hun venter på at lyset skal vække hende til livs. Hun er klar…
Efter en dyb samtale omkring maleriet og den kommende film/ kunstnerportræt har jeg en lyst til at videreudvikle historien, så måske en ny kvinde er på vej til at blive født …..

IMG_8995hl30183new color blue1af28894-6dee-49de-8ab4-1498cb3964c41ead54fac-b299-4e34-bbd5-afcb9872fefb1img_4599img_3860: https://www.youtube.com/watch?v=18wh58rznPgsorthvidnew color blue

VENICE: Se film fra udstlling i venedig:https://youtu.be/0oZ7qaM0t8g

OSLO: Se Film fra Udstilling i Galleri Nobel April 2016: https://youtu.be/reNC212_qgo

Film fra Kunstnerens Galleri og Atelier I København:

IMG_8852æble

tKunstner Helle Louise Kierkegaard udstiller og sælger fra :

Galleri OSLO:  www.gallerinobel.com : søg under Lui

og

Midtjyllands Kunstcenter : www.habsoe.dk – søg under Lui

og

I Kunstnerens eget Galleri og atelier på Islands Brygge

IMG_5719lui galleri

ART – LUI

Isafjordgade 4 – Islands Brygge

2300 KBH S

lui8

IMG_5741

eller I sit Atelier i det Nord Atlantiske Fyrtårn , Tårnvej 7, 7730 Hanstholm.

IMG_2083

Helle Louise Kierkegaard udstiller og sælger fra OSLO, København, HANSTHOLM , Skagen og Luxembourg

Lost and Found – SOLD

         Sold  sold      sold  sold  IMG_7635.JPG

Skydedør maleriet( billede) ” Skov Deva”  er en kundebestilling til et nybygget arkitekt tegnet hus ved vandet. 2015

7 Comments

 • Gry Sikveland november 10, 2013
  Reply

  Nydelige bilder!!

 • Sigrun Ola september 8, 2014
  Reply

  Ser godt ud:)

 • Trygve Hovdal januar 20, 2017
  Reply

  Hei.
  Jeg har kjøpt et sv dine billeder hos galleri Nobel. En vakker eplepike.
  Hun har satt sitt preg på hele min stue.
  Tusen takk.
  Hilsen Trygve Hovdal

 • Britt Solstad september 11, 2017
  Reply

  Jeg har kjøpt et av dine bilder hos Galleri Nobel, et kraftfullt maleri som gir meg energi og glede.

 • Leave a comment